Förstemontör

Förstemontör

 Vi har trevliga kunder, leverantörer och medarbetare. Vi har goda utvecklingsmöjligheter och många intressanta projekt. Vi är marknadsledande inom vårt verksamhetsområde. Vi är måna om våra anställda och vi ska alltid hålla våra goda kvalité och vara det mest kunniga företaget. Hos oss hittar du korta beslutsvägar och du får möjlighet att påverka, utvecklas och vara med och utveckla verksamheten.

Förstemontör

Du har ett nära samarbete med våra Projektansvariga, beställaren och våra duktiga montörer.  Du leder projektprocessen, planeringen och resursfördelningen på plats. För att trivas med jobbet ska du ha intresse av att motivera och utveckla samarbete i egna team. Du har en förmåga att se projektprocessens gång samt har viljan att ta ansvar för din egen och andras utveckling. Du får ta del av vår utbildning för förstemontörer.                  

Vi utför många, tekniska och intressanta projekt inom sjukhus, kontor, skolor, butiker, industrier och bostäder   

För att trivas med jobbet ska du ha drivande engagemang och brinna för att hitta de enkla lösningarna, som ger merväde och vi satsar framåt med utveckling och utbildning. Vår ledstjärna är med drivande engagemang och vi jobbar utifrån företagets värderingar; volymkunskaparna, vi säger som det är, laganda och klokonomi.

Du har yrkesexamen och har jobbat några år och skaffat dig bred kunskap. Kan ske du redani dag jobabr som ledande montör elelr känner att du nu vill ta större ansvar och utveckla teamet.

Välkommen till ett stabilt företag i framkant. 

Vi har bra arbetsmiljö och kul på jobbet.

 

 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Patrik Persson, VD, E-post: patrik.persson@rorlaggaren.se