Projektansvarig

Projektansvarig/Projektledare

Vi har trevliga kunder, leverantörer och medarbetare. Vi har goda utvecklingsmöjligheter och många intressanta projekt. Vi är marknadsledande inom vårt verksamhetsområde. Vi är måna om våra anställda och vi ska alltid hålla våra goda kvalité och vara det mest kunniga företaget. Hos oss hittar du korta beslutsvägar och du får möjlighet att påverka, utvecklas och vara med och utveckla verksamheten.

Projektansvarig 

Du kommer att ansvara för entreprenader inom sjukhus, bostäder, butiker, kontor, skolor och industrier.  Det innebär att du har ett nära samarbetet med kunden, våra duktiga 1:e montörer och montörer.  Du jobbar självständigt med dina egna projekt men har också möjlighet att bolla idéer med kollegor. Du är ansvarig för projektprocessen, ekonomi, planeringen och resursfördelningen. Vi erbjuder dig ett arbete i en spännande miljö med intressanta projekt. Du får ett fritt arbete med ansvar, tillsammans med duktiga kollegor, och ett stimulerande arbete i en miljö där personalen trivs.

För att trivas med jobbet tycka om att utveckla människor och brinna för att hitta de enkla lösningarna, som ger mervärde. Som person är du jordnära och har förmågan att skapa laganda. Du kanske redan idag jobbar som projektansvarig men vill fortsätta utvecklas i ett framgångsrikt företag och få ett utökat ansvar utan många beslutsled.  Du får även delta i vår uppskattade projektledarutbildning.

Rörläggaren erbjuder dig möjlighet att delta i många intressanta projekt.  Du är en viktig resurs för oss och vi har korta beslutsvägar och en dynamisk organisation.  Vi hjälps åt!                                                                                                                                  

Vi är ett värderingsstyrt företag med bra arbetsmiljö. Vi har roligt på jobbet!

Vi har löpande urval så ök redan idag.                  

För ytterligare information vänligen kontakta:

Patrik Persson, VD, E-post: patrik.persson@rorlaggaren.se