VVS-MONTÖR                                   

Hos oss får du jobba med olika intressanta entreprenader inom såväl, bostäder, butiker, kontor, skolor och industrier. 
Vi har även eftermarknad och avtalsservice. Du har yrkesexamen och har jobbat några år och skaffat dig bred kunskap.

För att trivas med jobbet ska du ha drivande engagemang och brinna för att hitta de enkla lösningarna, som ger mervärde.
Vår ledstjärna är med drivande engagemang och vi jobbar utifrån företagets värderingar; volymkunskaparna, vi säger som det är, laganda och klokonomi.

 

KONSTUKTÖR

Vill du bli delaktiga i hela projektfasen och ha ett nära samarbete med kunder, projektansvariga och våra montörer? Hos oss ingår du i ett projektteam och har möjlighet att bolla idéer med kunniga konstruktörskollegor. Vi utför alla förekommande VVS-arbeten inom byggbranschen med tyngdpunkten på totalentreprenader och projekt i samverkan med kunden. Kanske du redan idag jobbar som projektör men saknar helheten i ett projekt eller så har du planer på att utvecklas till entreprenör.

För att trivas ska du tycka om att arbeta med såväl detaljer som helheten. Du får egna projekt där du ingår i ett projektteam samtidigt som du har möjlighet att bolla idéer med kunniga konstruktörskollegor. Du kanske redan idag jobbar som projektör eller har teknisk utbildning till exempel som ingenjör eller motsvarande. Vi arbetar i autocad och vissa projekt görs i 3D.

 

KALKYLATOR

Som kalkylator hos oss får du jobba med entreprenadkalkyler, såväl på färdig handling som på totalentreprenad. Du gör själv en kalkylprojektering eller tar hjälp av våra egna konstruktörer. Under utförandet följer du projektet och stödjer inköp och produktion.

 

För att trivas med jobbet ska du tycka om att arbeta med siffror, vara uthållig och noggrann. Du tycker om att analysera detaljer, men du har även blick för helheten. Du kanske redan idag jobbar som kalkylator eller har teknisk utbildning till exempel som ingenjör eller motsvarande.

 

PROJEKTANSVARIG

Du kommer att jobba med entreprenader inom såväl, bostäder, butiker, kontor, skolor och industrier.  Det innebär att du har ett nära samarbetet med kunden, våra duktiga 1:e montörer och montörer.  Du jobbar självständigt med dina egna projekt men har också möjlighet att bolla idéer med kollegor. Du är ansvarig för projektprocessen, ekonomi, planeringen och resursfördelningen.

För att trivas med jobbet ska du ha ett drivande engagemang, tycka om att utveckla människor och brinna för att hitta de enkla lösningarna, som ger mervärde. Som person är du jordnära och har förmågan att skapa laganda. Du jobbar redan idag som projektansvarig men vill få ett utökat ansvar utan många beslutsled.

 

1:E MONTÖR

Hos oss får du jobba i ett ledande företag många intressanta projekt inom såväl, bostäder, butiker, kontor, skolor och industrier. Du har ett nära samarbete med våra Projektansvariga, beställaren och våra duktiga montörer.  Det är din uppgift att vara insatt i projektprocessen, planeringen och resursfördelningen. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete och tar ansvar för att leverera det du har lovat i rätt tid.

 För att trivas med jobbet ska du ha en god kommunikationsförmåga samt ha ett intresse av att motivera och utveckla samarbete i egna team. Du har en förmåga att se projektprocessens gång samt har viljan att ta ansvar för din egen och andras utveckling.

 

LÄRLINGAR

Hos oss får du arbeta med många intressanta projekt inom såväl bostäder, kontor, skolor och industrier. Du får möjlighet att lära dig av engagerade kollegor.

 För att trivas ska du ha ett drivande engagemang och tycka om att arbeta i ett lag. Du ska ha viljan att ta ansvar, vara nyfiken och ha en förmåga och vilja att lära mer. Du har utbildning inom energiprogrammets gymnasieutbildning.

 

ÖVRIGA TJÄNSTER

 

     

                    Få uppskattning för ett väl utfört arbete och bli en i gänget!

 

Vi erbjuder dig jobb i ett företag som har högt i tak och härlig stämning. Du får arbeta med engagerade kollegor som vill och kan mycket.  Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med dina kollgor. Vi är ett värderingsstyrt företag.

 

Vi gillar snabba ryck och håller vad vi lovar - alltid med glimten i ögat.