tre-instalcobolag-i-gemensamt-uppdrag-aat-jm.jpg

Rörläggaren i gemensamt Instalco-uppdrag åt JM

Rörläggaren och två andra Instalcobolag har fått ett gemensamt uppdrag åt JM AB i Malmö. Uppdraget gäller installation av el, värme & sanitet och ventilation vid nybyggnation av lägenheter i Limhamns Sjöstad i Malmö.

Uppdraget inom Instalco ska utföras av El-pågarna (el), Bi-Vent (ventilation) och Rörläggaren (värme & sanitet).

- Vi har ett långvarigt samarbete mellan de här Instalcobolagen och JM som varit framgångsrikt för alla parter. Genom att vara tidigt involverade i projekteringsfasen har vi tillsammans kunnat planera på ett sätt som ska göra produktionen så smidig och bra som möjligt, säger Patrik Persson, affärsområdeschef Instalco Syd.

Totalt är det 112 lägenheter som ska byggas. Projektet i Limhamns Sjöstad har fått namnet Bruket med den historiska och industriella kopplingen från när glas, betong, tegel och bruk producerades i stor skala i Limhamn. Nu ska det bli moderna bostadsrätter 150 meter från kajkanten i Limhamns nya havsnära bostadsområde.

Bostadsprojektet är Svanenmärkt av JM med ambitionen att också genomföras som ett Hållbarhetsklassat Instalcoprojekt. Projektet har inletts och beräknas vara klart första kvartalet 2024.